Hakkımızda

NUSR-ET MARKALAR TOPLULUĞU

Bir markalar grubu olarak Nusr-Et, girişimci bir ruha ve stratejik bir vizyona sahiptir. Bütünsel bir yaklaşım ve titizlikle verilmiş kararlarla yeni iş alanlarına doğru genişleyen grup, güçlü markaları portföyüne ekleyerek hem yeni kitlelere ulaşmayı, hem de daha iyi bir organizasyonel sinerjiyi hedeflemektedir. Nusr-Et Restoranları ve burger alt markası Saltbae’nin yanı sıra, her biri büyük büyüme potansiyeline sahip Türkiye'nin iki köklü markası Kebapçı Etiler ve Cafè di Dolce de grubun bünyesinde yer almaktadır.
  • Image alt metin

    Nusr-Et, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden Doğuş Grubu'na ait d.ream (Doğuş Restaurant Eğlence ve Yönetim) şirketinin bir parçasıdır. d.ream, 2012 yılından bu yana vizyonu ve yenilikçi bakış açısıyla gıda ve içecek sektörünün yönünü belirlemektedir. d.ream bugün 16 ülkedeki 142 farklı lokasyonda, 8.500 çalışanı ile bir dünya markası konumundadır.

    Nusr-Et, 2014 yılında American Academy of Hospitality Sciences tarafından '5 Star Diamond Award'a layık görülen Türkiye'deki ilk restoran olmuştur. Nusr-Et, uluslararası alanda tanınan ve yüksek kalite standartları sunan bir marka olarak hakettiği bu ödülle başarısını uluslararası platformda da kanıtlamıştır. Çığır açan girişimlerimiz hakkında daha fazla bilgi için "yatırımcılar için" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • Image alt metin

    Nusr-Et'in lezzet ve hizmet kültürünü burger konseptine taşıyan Saltbae, sofistike ve sıcak bir atmosferde en kaliteli malzemelerle hazırlanan yenilikçi burgerleri ve ferahlatıcı milkshake'leri ile Dubai, New York ve İstanbul'da gurme burger düşkünlerini kendine çekiyor.

    Nusr-Et markalar grubunun büyüme lokomotiflerinden biri olan Saltbae Burger, Amerika ve Avrupa'da daha da büyüyecek ve İstanbul'da açılacak yeni şubeleriyle Türkiye'nin kültür ve turizm vizyonuna katkıda bulunmaya devam edecek.

  • Image alt metin

    KARDEŞ MARKAMIZ - Kebapçı Etiler

    Geleneksel kebapları en kaliteli et ve en taze malzemelerle sunan Kebapçı, İstanbul'un prestijli semti Etiler'de, klasik kebap restoranı anlayışına dekorasyonu ve atmosferi ile yenilikçi bir yorum getirerek konuklarını ağırlıyor.

    Nusret Gökçe'nin et konusundaki uzmanlığı sayesinde benzersiz lezzetler sunan Kebapçı, hem damak tadı hem de servis bakımından keyifli bir yemek deneyimi yaşatıyor. Web sitesini ziyaret etmek için tıklayınız

  • Image alt metin

    KARDEŞ MARKAMIZ - Cafè di Dolce

    1994 yılında İstanbul'da butik bir pasta atölyesi olarak kurulan Cafè di Dolce, zengin çeşitli, özel lezzetli pastaları ve tatlıları ile bilinmektedir. 2017 yılında Cafè di Dolce'yi bir pastaneler zinciri haline getirme planı ile Markalar Grubu'na dahil eden Nusr-Et, 2020 yılında İstanbul'un seçkin alışveriş merkezi İstinye Park ve Bodrum Yalıkavak Marina'da iki konsept mağazasını açtı.

    Kısa sürede bilinirliği artan mekanlar yerli misafirler ve turistler için bir buluşma noktası oldu. Nusr-Et'in katkıları ile yeni bir ivme kazanan markanın imza pastaları ve kruvasan gibi özel lezzetleri çok popüler.